How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Rework and Rework Station guides and tutorials.

How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Postby Flashing360 » Wed Sep 12, 2012 12:54 pm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iy1GSLCl2as[/youtube]

THANKS TO SCOTLE FOR THE VID
Flashing360
 

How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Sponsor

Sponsor
 

Re: How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Postby Suggy » Sun Dec 08, 2013 10:19 am

Some misrable git as blocked this vid in the UK on copyright grounds.
Suggy
VIP Member
VIP Member
 
Posts: 352
Joined: Sat Dec 07, 2013 8:20 pm
Location: UK
National Flag:
Great Britain
Has thanked: 28 times
Been thanked: 18 times
Set up: IR6000 V4

Re: How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Postby fj12_rider » Sun Dec 08, 2013 12:20 pm

yup blocked in the UK :(

I can watch it using my VPN but without I can`t
fj12_rider
VIP Member
VIP Member
 
Posts: 813
Joined: Sun May 26, 2013 1:44 pm
Location: Norfok
National Flag:
Great Britain
Has thanked: 130 times
Been thanked: 264 times
Set up: Scotle ir6000 v4 , aoyue 968 , Hakko 700

Re: How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Postby brett1 » Thu Dec 19, 2013 10:19 am

mate i've chanded mine shout if i can help
brett1
VIP Member
VIP Member
 
Posts: 1126
Joined: Sun Jun 17, 2012 7:58 pm
Location: cornwall
National Flag:
Great Britain
Has thanked: 217 times
Been thanked: 168 times
Set up: scotle hr 6000 and Ayoue 968

Re: How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Postby gtlfilms » Fri May 16, 2014 5:23 pm

Thanks for the vid i have a plate that's lose and wobbles about a bit..I wondered how the plates attach to the machine..I guess 1 of the retaining slides has come dislodged.Hopefully its still there..If it's not where could i obtain 1 from?
gtlfilms
Dedicated Member
Dedicated Member
Progress to next rank:
60%
 
Posts: 16
Joined: Thu May 15, 2014 12:25 pm
Location: Northampton
National Flag:
Great Britain
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times
Set up: scotle ir6000 v3

Re: How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Postby wills123 » Tue May 20, 2014 6:27 pm

[quote="gtlfilms"]Hopefully its still there..If it's not[/quote]
unless missing from factory it will be there, they cant go anywhere but inside the machine lolz
wills123
VIP Member
VIP Member
 
Posts: 2997
Joined: Wed Jun 20, 2012 8:44 pm
Location: kingslynn,norfolk
National Flag:
Great Britain
Has thanked: 573 times
Been thanked: 422 times
Set up: highly modded achi ir6000,2400w switched bottom,omega tc port,internal vac pump

Re: How to replace lower plates on Scotle IR6000/HR6000

Postby gtlfilms » Wed Jun 04, 2014 1:39 pm

[quote="wills123"][quote="gtlfilms"]Hopefully its still there..If it's not[/quote]
unless missing from factory it will be there, they cant go anywhere but inside the machine lolz[/quote]

I did end up open the machine up and surprise surprise it was sitting at the bottom of the machine..lol

The only reason i asked was the fact it was a newly purchased off ebay and god only knows what people do.. :rolleyes:
But anyways its all fixed now.
gtlfilms
Dedicated Member
Dedicated Member
Progress to next rank:
60%
 
Posts: 16
Joined: Thu May 15, 2014 12:25 pm
Location: Northampton
National Flag:
Great Britain
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times
Set up: scotle ir6000 v3


Return to Rework/Station Guides

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest